Om Elerno

Elerno er en opplæringsvirksomhet som tilbyr konkurransedyktige og kompetansehevende kurs, både online og firmatilpasset på stedet hos kunden. Sammen med våre pedagogiske trenere som har opptil 20 års erfaring fra ulike bransjer, er våre spesialområder lederskap, opplæring av ansatte og arbeidsmiljø.

Hensikt

Vårt mål er at opplæringen skal føre til et bedre, tryggere og sikrere arbeidsmiljø og bidra til et mer positivt resultat for virksomheten. Ved nettbasert kurs slipper du også ekstrakostnader til for eksempel reise, opphold og tapt tid når deltakerne drar på trening.

For hvem?

Vi henvender oss til alle typer bedrifter og organisasjoner, både i offentlig og privat sektor.

Nettkurs 100 % online

Våre nettkurs gis eksternt i form av e-læring, det vil si helt uten start- og sluttdatoer. På flertallet av kursene får kursdeltakerne ikke bare teori, men også praktisk opplæring i et simulert miljø basert på virkelige eksempler. Kursdeltakeren får blant annet øve på sentrale arbeidsoppgaver gjennom fiktive opplæringsscenarier, ta i bruk problemløsningsmetodikk og profesjonell og effektiv kommunikasjon.

En virtuell coach følger og veileder kursdeltakeren gjennom hele treningen, når som helst, hvor som helst.

Dette kan sammenlignes med piloter som gjennomgår simulerte praktiske øvelser. Denne metoden gjør oss unike i markedet sammenlignet med andre selskaper i samme bransje.

Bedriftstilpasset opplæringskurs


Kursene tilpasses dine ønsker. I samarbeid med oppdragsgiver utvikler vi en optimal løsning når det gjelder form, innhold, tid og sted.

Sertifisering

Når en utdanning ved Elerno er gjennomført, får kursdeltakeren et sertifikat/bevis som bekrefter at personen har bestått alle trinn.